Українська Канада
-
Дякую
-
Привіт всім. Таке запитання: якщо ми зробимо медичне страхування в одній провінції і переїдемо до іншої. Потрібно буде переробляти? SIN і банк залишається. А от зі страхуванням?
-
Доброго вечора,підкажіть якшо прийшо на пошту шо потрібно паспорт дати на вклейку візи до 4.09 а сьогодні 16.09 Чи є сенс відправляти паспорт якшо вийшов термін?
-
Доброго вечора, маю таке питання, чи дорого в Канаді переводити документы на англійську мову, дякую
-
-
Доброго вечора. Вибачаюсь, якщо таке питання вже було, в мене зазначено, що при відправці паспорту повинен бути паспорт, запрошення на відправку, та формуляр згоди компанії VFS global. Де його взяти? І ще одне Чоловіку прийшло запрошення 25 серпня, треба відправити до 25 вересня. Мені і дітям ще ні. Відправляти поки що паспорт чоловіка?
-
Кажуть доречі що ніби швидко, не скажу як можу побажати удачі в пошуках. Є чати тих хто чекає туди можете писати
-
А хтось вклеював в ОАЕ? Скільки часу зайняло?
-
Це я))) дякую, а то планую подорож і хочу таки полетіти, а не під посольством чекати на паспорт🤣🤣
-
Зрозуміло. Дякую.
-
Ізюм… Нема слів
-
Вклейка від 6 днів до 6 тижнів залежить від країни де вклеюєте
-
Доброго вечора! Хто може підказати вклейка візи по програмі cuet проходить в один день чи потрібно залишати паспорт та чекати декілька днів, може неділь на вклейку? Буду вдячний за відповідь
-
У Відні мені вклеяли за 2 дні
-
Щось я не бачила там скриньок Є попередній запис на вклейку, всі люди збираються в фойє на другому поверсі, виходять асистенти і по 15-20 людей проводять на 32 поверх і там особисто подаєте
-
Доброго дня! А скільки часу приблизно займає вклейка візи? Паспорт потрібно залишати в посольстві?