Українська Канада
-
Точно) але перше, що я подумала «а ви тоді хто, якщо будете з іміграційним консультантом консультуватись» (тавтологія, але ви мене зрозуміли)
-
Без проблем))
-
Чомусь не зназодить в апсторі такий додаток
-
добрий день. як выглядає ця програма?
-
О скиньте будь ласка тільки я вам напишу в приват почту,тому що як я тут напишу,мою почту взламають та украдуть усі гроші 💰😂
-
Підтримую на тисячу відсотків! Мій іміграційний консультант на одне з питань сказала «я мушу порадитись з іміграційним консультантом». Оце в мене було здивування 😂 при цьому, вона мала дуже хорошу репутацію і займалась візами і подачею документів вже не перший рік)
-
Я готую до здачі тестів. Але перший раз готувалась по спеціальних посібниках. Якщо хочете, можу на пошту скинути пробний тест)
-
А як ви готувались до тестів по англійському ?
-
Ви навіть не читали мої повідомлення і з такою завзятістю почали роздавати свої поради про котрі я особисто у Вас не запитував ))) я прекрасно знаю що термін перебування в Канаді по програмі CUAET максимум три роки, віза дається на 10 років або до кінця дії паспорта, я задавав конкретне запитання конкретній людині, а Ви шось відповіли зовсім не те про що я запитував
-
Я людина, яка перш ніж приїхати в Канаду, детально розібралася у всіх питаннях. Тому я вже декілька місяців в Канаді спокійно живу і працюю. І мені, в принципі, все одно, якщо ви і далі будете вважати, що віза на 10 років дозволить вам жити в Канаді 10 років. Удачі.
-
так, забула уточнити, що хотіла податися саме онлайн, поки сиджу на карантині
-
Ні, для отримання sin вам не потрібен рахунок і оренда. В мойому випадку потрібен був лише паспорт , брала з собою також ворк перміт ( але не пам’ятаю точно чи він знадобився) , вказала адресу де зараз живу ( без будь яких підтверджень ) . Оформлювала в одному з центрів в Торонто