Українська Канада
-
Мені прийшов за тиждень
-
Нуууу я теж чекаю ще на цей лист і хвилююсь що можуть відмовити в аеропорту, якщо буду без нього
-
Отримав паспорт з візою тиждень тому, а WP letter ще не має. А мені потрібен зараз, а не в аеропорту. Тож чекаємо.
-
Відправила паспорт на вклейку у Варшаву 29 липня, final decision( was approved) в кабінеті IRCC з'явилося 22 серпня, вчора прийшов лист з vfs що паспорт готовий і можна забирати...ну якщо брати робочі дні то, 26 днів
-
Так, я читала що це як рекомендація на схвалення ворк перміт. Мені прийшов лист з vfs що паспорт можна вже забирати з вклейкою. Моя подруга отримала letter of introduction в процесі вклеювання, а в мене виходить, що візу вже вклеїли а листа ще нема...
-
Почала хвилюватися з цього приводу, але пишуть, що отримувати вор перміт всеодно потрібно в аеропорту і цей лист не всім приходить...
-
Бо в мене вже прийшло collection letter, а лист про ворк перміт ще не прийшов
-
Зрозуміла, дякую
-
Доброго дня, підкажіть хто має досвіт, потрібно з Данії відправити паспорт на вклейку, якою кур'єрською службою можна скористатися і куди відправити, біометрію здавала у Берліні. Що ще потрібно в лист вкладати до паспорта і роздрукованого листа-запрошення на вклейку.
-
Дякую.
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, чи реально знайти роботу в Канаді, якщо мені 46, а чоловіку 48 років? Дякую.
-
Не знала, що в Україні заблоковано канадські сайти🤷
-
На сайт не пускає, пише, що вам відмовлено у доступі, ви не маєте права відвідати цей сайт. Це через те, що заходжу з України?