Українська Канада
-
та тут просто їбашимо цю мову щоб не бісила поки вiйна йде. Це як пароль в цьому чаті, як у літаків "свій-чужий". А так вдома теж кацапською чешемо
-
Немає сенсу жити в цих містах навіть безкоштовно для тих людей, які планують подаватися на ПР, тому що ці маленькі містечка навіть не входять в список Rural and Northern Immigration Pilot, тобто імміграція через сільську місцевість, але інформація і така можливість пожити, тому що хтось виявив доброту, це дуже круто
-
Як зв’язатися ?
-
Добрий день, підкажіть,будь ласка, де можна зробити тест у Варшаві перед вильоту крім аеропорту? Тест треба пцр чи антиген підійде?(для невакцинованих)
-
Напевно він має повернутись туди , звідки його відправляли
-
Доброго дня! Підкажіть, що робити, якщо замовляв зворотню доставку паспорта, курьєр дзвонив що під домом, але не було нікого дома і паспорт забрати не зміг. Курьер англійською не говорить і тепер не зрозуміло де можна і як забрати свій паспорт ?
-
А українською володієте?
-
Тобто, коли я буду вже на місці займатися цим питання, то для підтвердженя факту освіти буде достатньо пред‘явити скан-копії документів?
-
Але якщо подаватись на PR то кожен бал на вагу золота, я дивилась в програмі Манітоби, за графу освіта від 100 балів отримати в залежності від ступеню освіти(спец.,магістр і т.п.)? Чи я щось не так розумію?