Українська Канада
-
Щасливо! Прерії, побачимось наступного року! По КУАЕТ ніхто туристом не приїздить 😄, не має права 😉 Я нічого не путаю. Йду своїм шляхом міграції, і бачу як інші поруч зі мною роблять, як ПіАр по атлантичній поровінційці ще в Україні отримували - я не спромігся вчинити так само 🤷 Хочу поділитися з людьми цими шляхами, доступною їм мовою - бо знаю як сам боявся коли починав, думав що маю вибір.... Та бачу досвід НЕпрерій ф цьому чаті не цікавить. Прості люди не питають. Тільки допитується одна особа зі зміщеним центром уваги 😒 Дякую, на все добре.
-
Добрый день подскажите где дешевле купить мобильный телефон ? Может магазин онлайн ? Пытался найти типа нашего m,ua где можно сравнить все цены этого товара по Канаде но не нашел,кто знает такие сайты напишите пожалуйста
-
Дякую
-
ініціали
-
Вірно! Номінація з середини для того щоб показати валідного джоб офера для подачі на ПіАр....
-
Ой, вибачте. Просто ініціали, чи повністю ім'я та прізвище?
-
Зараз є ряд працедавців в провінції в яких повно роботи, робота проста на виробництві. Їм важливо щоб ви розуміли англійську на рівні достатньому для спілкування по роботі! Щоб були здатні працювати стоячи від 8 до 12годин в день 5днів або 4ночей на тиждень. Онлайн співбесіда - якщо покажете свою готовність - далі надсилання job offer. І Вас чекають на робочому місці, можливо допоможуть з поселенням, можливо з квитками на літак.... Та краще приїздити і на місці дивитися хто Вам може підійде більше. З голоду померти волонтерські організації не дадуть!
-
NM Please use Ukrainian or English
-
Что имеется в виду под словом Initial?
-
Та дайте людині отримати номінацію до приїзду, чого ви. Може ще громадянство як отримати не виїжджаючи з України підскаже.
-
А що таке номінація провінціі і чи вона відрозняється від ПР?
-
Ви напевно головний клоун якого у чатах тут зустрічав, пів дня якусь пургу на пів сторінки гнали, та потім зліваєтесь🤡🤡🤡
-
А от аналізуйте переписку - в ній відповідь! З мене досить Вашого пустого контентотворення.... Щасливо!
-
Підкажіть як отримати job offer ще до прильоту? Тобто шукати роботу і складати CV?
-
На ПіАр так, на номінацію провінції - не треба. На момент подачі доків для ПіАру середньостатистичний КУАЕТівець - зможе відпрацювати до 9місяців (саме стільки потрібно при роботі на заводі в 10-12годинні зміни) - підтягнути англійську (чи французьку) для здачі екзамену 😉
-
Так по якій ви програмі подались? Може ви взагалі по ee подались, та ми про різні програми пишемо?
-
Що ж заціпило так? А що з Вами буде якщо я скажу що отримав джоб офера до прильоту в Канаду? І номінацію отримав до прильоту? А людина все це зробила тут на території з березня починаючи? І ми на ПіАр подалися.... 🤷 Отримати номінацію можна не тільки по досвіду року роботи чи більше 🤦....
-
В магазині в Тернополі по 15грн
-
Можливо податися на PR по атлантичній програмі навіть відразу, як знайдете роботу full-time. Єдина умова, ви повинні підтвердити досвід на цій посаді (1560 годин за останні чи 3 чи 5 років, не пам’ятаю точно). Тобто це повинна бути повністю така сама робота, яку ви мали в Україні, і ми можете надати підтвердження і вам це підтвердження зарахують.