Українська Канада
-
Ха-ха, я теж "ржу ні магу", коли новоприбулі в Калгарі запитують, де ми купуємо зимовий одяг, щоб витримував наші -50😂 і сніги по пояс. Насправді, у нас зовсім настільки несніжно, що містом навіть не передбачено чистити вулиці взимку, і я круглий рік за малим в садочок могла їздити на вєліку.
-
Не життя , а робота і навчання
-
Ну, тепер я вже хочу знайти час і пошукати в нашій провінційній програмі про - життя "до" в іншій провінції 🤦
-
Дуже Вам дякую,я наче й різні джерела дивилась і розпереживалась,подумала всю зиму -40🤦🏼♀️
-
Тобто тут мені потрібно вказувати Україну, а не Італію? Навіть якщо я в Італії з середини березня?
-
Куде що конкретніше питання? Провінції потрібно 12 місяців full-time work experience якщо дивитися по офіційній інформації, а ви щось про 3 місяці кажете. Якщо дійсно за 3 якось можливо, дайте посилання або якусь інформацію де з цим можливо ознайомитися.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, може, хто стикався з такою проблемою. Намагаюся заповнити заявку онлайн на CUAET, вказую поточну адресу, що зараз перебуваю в Італії, потім пишу, що останні 6 місяців поживала в Україні (в Україні проживаю з народження) і мене далі не пропускає. Повертає на цю сторінку весь час. Що я не так роблю?
-
Актуально: є живі люди, є їх ситуації. Вивчити "актуальну" інформацію ви можете або з реальних прикладів (на що я покладаюся завше), або перечитавши та проаналізувавши всі доступні офіційні джерела - тобто резюмуючи отримані знання. Про таке резюме я і говорив. А не про Ваше робоче резюме 🤣 "Приклади відносин" - один роботодавець тут поруч дає високу зарплатню людині з мінімальною англійською і не турбується ні про що (людина сама собі все вивчає і оформлює), Інший роботодавець найняв міграційного агента який веде "кейс" працівника, допоміг з житлом, провів співбесіду і внутрішній екзамен на визначення рівня англійської, дав трохи вищу за мінімальну ЗП (робітник ходить на роботу і нічим не париться)... Хто як вміє домовлятися 🤷 Що я заперечив? Вибачте, конкретніше пишіть і питайте. Зможу допомогти, а так це ні про що....
-
-
До кінця року прям? Жесть
-
Привіт! Хто знає, що не так?‘