Українська Канада
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/ Тут можна прикинути бали , по провінційній програмі , якою найпростіше скоримтатись новоприбулим українцям. І про - 100 балів , тут теж є
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
-
1. Щодо мінус 100балів - це бали провінція Манітоба знімає зі своєї провінційки якщо людина раніше проживала в іншій провінції? Прикольно. 🤯 2.занадто зарозумілої висловлюватися (як це робите Ви з огляду на більшість ваших читачів) є не що інше як дезінформація. Читайте мої слова просто і зі смаком - зі смаком можливостей і майбутнього, саме цього потребують люди які приходять в такі чати з мрією про міграцію і з великими ваганнями. 😉
-
Спробуйте написати в ircc. Біометрію якщо потрібно ви і в Канаді здасте
-
Сама ви нічого не можете робити. Тількі через запрошення
-
Добрий день. В мене така ситуація:я весною подавалась на cuaet візу,мені тоді було 17 років і я думала сама їхати.Мені сказали біометрію робити не треба бо 18 не було і просто відправили запрошення на вклейку візи. Я хотіла дочекатися 18 років,щоб я змогла сама жити та працювати в Канаді. Літом мені виповнилось 18 і я хочу знов отримати візу. В мене все ще є аккаунт ircc і я гадаю він робочий. Питання,мені знов заповнити анкету і знов чекати місяць два,щоб мені відправили запрошення чи можна поїхати у посольство Канади у Львов,там зробити біометрію і вклеїти візу?
-
Тому що ми будемо займати їхні робочі місця, ну вони так думають, але з такою територією і такою кількістю населення це абсурд. Роботи має вистачити всім. Частіше бачу «відмови їхати» від українців які там живуть, напевно якась заздрість, тому що теперішніму поколінню мігрантів легше інтегруватись в Канаду.
-
скажіть. будь ласка, з якого міста ви летіли і якою компанією?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Я в гуглі читала,що в Саскачевані рідко бувають такі великі мінуси,що там теж зимою -40?