Українська Канада
-
Хто може підказати . Приклад в мене на роботі є бенкфіти ,мені потрібно заповнити заявку і там ж що треба вказати партнеру чи дітей. Якщо ми тільки 2 ,я і дівчина . Це мої бенефвти діляться на 2 по 50% ,а якщо вказую 1 то одному 100% . Чи якщо вибираю 2 людей ,двом 100%?
-
Добрий вечір! Мене звуть Роман,42, Кривий-Ріг. Віза на руках,28.08.2022 майже на місті,прилітаю один, англійська слаба. Будь ласка,треба ваша допомога! Монітоба Вінніпег та міста поруч із ними. Шукаю Житло на 1 людину, бейсмонт, або кімнату. Працю - з руками, дипломований будівельник 19 років моноліт та інше. Також працюю з системами кондиціонування та вентиляції. Сантехніка, дрібний ремонт по будинку, гіпсокартон, ремонт пральних машин та інше. Водій А.В.С кур'єр, таксі(Uber та інше),мувiнг,,Minibus,сів і поїхав 20 років за кермом. Навчання мови(Англійська- Українська)по можливості поєднувати з роботою. Легалізація-обов’язкова,дякую! Слава Україні 💛💙
-
Тести!!! Дивiться будь-ласка в квитках, коли купуэте- там все написано, чи потрiбно дiтям тести чи нi! Вчитуйтеся! Все залежить вiд перевiзника!!! (,п.с: нам потрiбно- вилiт з ОАЕ).
-
Можна їхати, можна народжувати і страхування покриває роди - я вже питала а дівчини, що народила в Канаді)
-
Дякую!
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, якщо відправляти у Варшаву на вклейку візи паспорт, як довго чекати? Напишіть будь ласка хто відправляв, коли вам документи прийшли ??який термін чекали??
-
В Відні не потрібен запис. Приходите і кладете конверт в скриньку
-
У нас така ж сама ситуація була. Сказали заново реєструватися на біометрію🤦🏼♀️
-
Доброго вечора! Можливо вже питали, однак уточнюю. Підкажіть, будь ласка, хто в Іспанії подавався на візу, після отримання паспорту в IRCC, його відправляють на візу (вклеїти) у Париж? (повернення паспорту на адресу вказане та проплачене, роздруківки з квитанцією були у вкладенні разом із паспортом)
-
Добре
-
Є відео на ютуб. Як , що, куди і по заповненню теж
-
А як це зробити?