Українська Канада
-
Можна. Тількі підготуйте максимальну кількість підтверджуючих фактів , що ви давно в громадянському шлюбі
-
Звичайно
-
Дякую. Тому, якщо немає запису, то можна поштою з Варшави?
-
Потрібен запис до візового
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, чи можемо ми здати паспорт на вклейку візи не поштою, а особисто передати конверт. Будемо проїздом у Варшаві і може так буде швидше, ніж відправляти поштою з Вроцлава? Дякую.
-
Добрий день. Для еміграціі потрібно лише найвищий ступінь. Мій чоловік зараз в процесі евальваціі диплому спеціаліста. Я планую після нього робити свій диплом кандидата наук. Для роботи аналогічно. Усі потрібно евальвувати, наскільки мені пояснили, лише якщо людина йде вчитися
-
Дякую за пораду😊
-
Дякую
-
Залежить від правил візового центу. Інформація на сайті
-
Взагалі потрібно записуватись на здачу паспорту на вклейку?
-
Добрий вечір всім) 25 липня мені прийшла віза, і ось я вирішила завтра здати васпорт, але сьогодні я дізналась що потрібно записатись, а в мене залишилось мало часу бо є тільки 30 днів. Хто недавно записувався на здачу паспорта у Варшаві, скільки ви чекали дня запису?
-
Я отримала візу і вже вклеїла в паспорт, а дитині (5,5років) досі не має відповіді, хоча подавала одночасно і летіти він буде зі мною. Чи не підскажете чому затримка, можливо у когось так було?
-
Зрозумів, дякую :)
-
На офіційному сайті Канади побачив що отримати ворк перміт можливо до 31 березня 2023