Українська Канада
-
Я вибачаюсь НЛ це?)
-
Всім привіт! Буду вдячний за лінк/інфу, як саме скласти екзамен на водійське посвідчення в Торонто 🙏 Я так зрозумів, що навідміну від інших провінцій, в Онтаріо неможливо оформити страховку на куплене авто, якщо водійське посвідчення українське.. Якщо це так - хочу підготуватися та скласти експрес іспит хоча б с теорії. Також буде доречні матеріали з підготовки до цих іспитів 🙏🙏
-
Все можливо, я до кінця ще не розібрався
-
Доброго дня всім. Скажіть будь ласка, чи може хтось замість мене віддати паспорт на вклейку візи і що для цього потрібно?
-
А якщо йді карта ?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка може в когось був такий досвід, мені та чоловіку прийшов Запрос на вклецку візу в паспорт , а дитині (6років) не прийшов, що робити в такому випадку?
-
Дякую
-
Добрий день, підкажіть будь ласка дані для відправки паспорту на вклейку в Стамбулі
-
Доброго дня. Маю запитання до тих хто живе у Польщі і надсилав паспорт на вулейку візи у Варшаву. Там є адреса - Chlodna 51, і два поверхи 22 і 32. Який поверх вказувати?
-
Я, наприклад, живу у Польщі, але маю бажання відправити паспорт у Німеччину, на сайті VFS Global на вкладці Additional Services в країнах зворотньої доставки Польща відсутня, тому що, скоріш за все, тут є посольство. В цьому випадку треба їхати і власноруч віддавати паспорт, заздалегідь записавшись на сайті, або існує ще якийсь спосіб?
-
Можливо чи хтось знає , чи можна подавати паспорт на візу і вказати термін закінчення , наприклад через два місяці , але зробити потім подовження і відправляючи на вклейку написати , що паспорт подовжений і попросити їх , щоб вклеїли візу до подовженої дати?