Українська Канада
-
Ні. У меня по факту в Онтаріо вийшло 36.6%, хоча сайт показав 34.4%
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, необхідно буде заповнити arriveCAN , там є питання country of original departure, і вказати flight number... Питання в наступному: - Якщо я вилітаю з Варшави до Франкфурта, потім роблю пересадку в Парижі, потім у Калґарі і потім тільки прибиваю до Ванкувера... Який номер рейсу і яке місто вказувати? Заплуталася зовсім...🤦🏼♀️
-
Вот что написано когда приходит письмо на вклейку «Your passport must be received by Immigration, Refugees and Citizenship Canada within 30 days from the date of this letter. Failure to do so could result in the refusal of your application. Please ensure that a copy of this letter is included with your passport.» моим знакомым не дали визу из-за того что они не сделали это в течении месяца, так что имейте ввиду
-
Не обязательно только биометрия, вклейки это не касается
-
Це не вiрна iнформацiя. Це бажано зробити к 30 денний перiод,але не обовязково.
-
Немає, тільки по запису. Треба весь час моніторити сайт в надії, що з'явиться вільна дата.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка. Які терміни є для того, щоб відіслати паспорт на вклеювання візи? Десь чула про 30 днів проте в листі з візою цей термін не вказано. Період цей в мене вийшов але я розраховувала, що зможу вилетіти, коли була ще можливість безкоштовних квитків і пролетіла з цим. А оскільки в мене зі всього майна один рюкзак та кіт - зараз заробляю на квиток і хочу підстрахувати себе з візою