Вам слід перечитати ваші смс, на цьому я завершу, хай так і буде . Слава Богу що я не знаю які % зараз в банках і знати не хочу😄, я стараюсь і без них обійтися🤑
Так я вам за Украину и говорю, что нет таких процентных ставок, как в Канаде. Жаль. То вы говорите про Украину, то не знаете какая процентная ставка в Украине. О чем вы тогда?
Якщо будуть потрібні інші сторінки, вам надішлють прохання їх додати. Я теж тільки першу сторінку завантажила. Візу отримала. Нічого додати не просили.
Такого я вам не казала , тільки за Україну, і не скажу ,в Канаді ще не була. А взагалі кожен з нас різний, хтось розумніше, кмітливіше, хтось добре заробляє ,хтось ні. Так і виходить що хтось може купити квартиру зі своїм рівнем доходів хтось ні(
А про що? не зрозуміла вас. Зараз за відсоток не скажу, давно не працюю і кредит для себе також не придивляюсь, що до кредитів, якщо люди не беруть кредит на квартиру ,то може не все так погано і гроші є?
Привіт!Хто відправляв паспорт посередниками(туристичними фірмами) зі Львова,відгукніться?Мама зв‘язалась з ними,хочуть закордонний,лист з запитом,український паспорт і !ідентифікаційний.От і думаю,для чого їм ідентифікаційний?🤷🏻♀️
Який ви хочете приклад? Я працювала риєлтором з продажу нерухомості в Одесі і знаю про що говорю, якщо для вас купити квартиру в Україні то як смертний приговір то на що ви розраховуєте в не дешевій Канаді ?