Українська Канада
-
В Канаді
-
Себе , паспорт і запрошення на біометрію
-
Віза була електрона і якщо мені потрібно поїхати до батьків , то треба зробити візу
-
Доброго ранку , підскажіть як зареєструватись на візу , бо маю лише work permit
-
Мені з дитиною потрібно. Зараз у Польщі, працюю, хотіла заробити на квиток. Влаштувалася 1 липня, а зарплата аж 20 числа наступного (20 серпня), тож планую летіти у вересні.
-
Так я не спорю. Просто власний досвід кажу
-
Квитки на літак (економ клас) не повертаються і не обмінюються, де б ви їх не купували. Щоб була можливість обміну, треба обирати дорогий тариф. І Kiwi тут ні до чого. Багато хто користується цим сервісом. Хтось задоволений, хтось мав проблеми. Як і всюди.
-
Хіба в Європі по-іншому? Так само: всі живуть в кредитах, на машину лізинг, на житло іпотека, оренда мінімум на рік (мінімум!) і ще зазвичай 2-3 місяці депозит на потенціально пошкоджене майно, щоб розірвати договір оренди треба повідомити орендодавця за мінімум 1 місяць, іноді за 2-3. З дитсадками дуже важко, причому незалежно від того, приватний чи державний, запис на рік-два наперед. З роботою теж нелегко, особливо українцям, бо роботодавці не зацікавлені нас брати на роботу через те, що ми не в Євросоюзі, а у них з цього приводу досить жорстке законодавство. І при всьому цьому люди живуть, знаходять роботу і не скаржаться. Я до того, що всюди свої особливості, але ж вибір для нас зараз - війна або таке життя. Мені здається, нормальна людина вибирає безпеку для себе і близьких.
-
Ну а нащо переплачувати, якщо можна купити квитки на сайті авіакомпанії
-
Там наче внизу дисклеймер, що реєстрація дійсна недовго. Тому спробуйте заново зареєструватися, як новий користувач. В мене так колись вийшло.