Українська Канада
-
Були 2 окремо проплачені квитанції
-
Привіт! Як довго ви чекали паспорт після вклейки? Ситуація така, що 5 тижнів назад я відправила в одному конверті мій паспорт і паспорт мого чоловіка на вклейку. Позавчора мій паспорт вернувся на зворотну адресу до мене. А паспорт чоловіка за бар-кодом, досі dispatched до візового центру. Це нормальна ситуація? Кому як приходили паспорти після вклейки?
-
Я з одного телефону і того ж самого браузера шукаю. Просто треба зловити той момент
-
Підкажіть, чи не знає хто подібну групу для українців у Калгарі?
-
Для українців -безкоштовно вклейка,тільки за пересилку у візовий центр паспорту оплата
-
Я сьогодні о 04:00 записала чоловіка на 13.08. А вчора о 17:00 була дата на 18.07, але поки я натискала на вибір часу, вже хтось інший перехопив. Для себе не можу попасти, щоб записатись. Моніторю вже днів 5. Якщо не запишусь, то розглядаю варіант здачі біометрії в Кишиневі
-
Вітаю. Хто порадить агентство з пошуку житла? Ванкувер. Щоб без усіляких "кредитних історій", "реферансів" і тп. Оскільки господарі квартир, які ми знаходимо на усіх сайтах /фейсбуці вимагають саме це, не розуміючи, що новоприбулі не можуть мати цього чисто логічно. Хто працює, наприклад, саме з українцями з пошуком житла?
-
Це безкоштовно, але я платила😭😳бо пообіцяли за 10 днів
-
Ні, я зверталась до людей які цим займаються. Заплатила кошти і віддала документи. Можу в особисти Вам написати подробиці.