Українська Канада
-
Так а як жеш безвізовий режим? Не діє? Чи безвізовий діє в Європі так? А в інші країни потрібна віза? То значіть мені у Польщу треба їхати і візу робить? Дякую вам за підказки .
-
АХАХАХАХА … значит будет пробовать в канаду через рабочую визу… ( простых путей не бывает.
-
Ну у нас ви візу не зробите. У будь якому разі треба в Польщу чи Молдову. А вже там і вакцинуватись за одне
-
Так у нас же не робиться віза.(військовий стан) Я розпитую,я ще ж не виїжджаю . А паспорти біометричні і у мене і у дитини. Чи ви маєте ввіду щоб перед поїздкою вакцину зробить? І я теж боюся вакцинації😔робила першу це було ще у грудні 2021. То погано перенесла...і наслідки теж -на серце дуже дало.
-
А вакцинироватся в стране где делалась Виза не вариант?
-
чесно яб брав мабуть із розрахунку по 5к на місяць (канадських) але то вже самі дивіться, як воно буде вам. Бо розумію що сума завелика для багатьох. А де ви заповнювали свої дані щоб в'їхати в Канаду? Чи цего не потрібно? Що ви маєте на увазі? Ви отримали вже візу? Ось сайт де на візу заповнював і все. Перед вилітом за 72 години, скачав Аррайв Кан, там ввів деякі данні, як памʼятаю про вакцинацію і паспорт сфоткав, і все. Більше нічого не заповнював. Ще перед вилітом, розпечатав усе що вважав за потрібним (Лист на ворк перміт, довідку про аренду квартири і чек що я оплатив оренду) і на всяк випадок розпечатав карту з маршрутом і адресою, бо по приїзду окрім вайфаю у аеропорту та кафешок нічого не буде) Тож я запасся інформацією щоб хоч не загубитися)
-
А де ви заповнювали свої дані щоб в'їхати в Канаду? Чи цего не потрібно?
-
Я ж не знаю які у вас початкові данні. Ну чесно) Я ось вилітав із Болгарії) у мене 600 баксів білети коштували, але можна наче із франції спробувати і там дешевше, ще й прямі рейси є. Плюс наче польські ЛОТ дають скидоси на білети українцям. Це все дуже залежить від багатьох факторів.
-
То це видається один раз на місяць чи одноразова. Не знаєте?
-
А по Австралії канал типу цього хтось знає?
-
Дякую ,зрозуміло. Це якщо я їду з дитиною 16 років то потрібно 1,200 доларів на поїздку?
-
А чому тоді були писали в новинах що для біженців діють безкоштовні білети. Чи я нетак зрозуміла певно.... (Одноразова допомога це 3000 біженцям з України)
-
Тойсть це тільки одноразова допомога українцям ? А там далі має особа найти роботу і забезпечувати себе самостійно,вірно?