Українська Канада
-
Немає, якщо у вас є електронна віза то можете надіслати до того часу коли у вас віза діє !
-
Я маю на увазі термін на те, щоб віддати паспорт на вклейку
-
Вітаю, немає такого терміну
-
Вітаю Підкажіть, будь-ласка, термін на вклейку візи 30 днів, але я можу не встигнути Наче є якась можливість, щоб дали трохи більше часу, хтось знає куди звернутись?
-
Доброго дня! На акаунті епрув стоїть 26.05, ще , а візи немає…. Досих пір, просто чекати?) (Неповнолітня дитина)…писали кризову, і нуль😞😞😞😞😞❗️❗️❗️❗️
-
Добрый день! Кто уже получил страховку MSP по программе CUAET в Британской Колумбии, подскажите, пожалуйста, пока ждешь саму страховку по почте, выдается ли какой-то временный ее вариант? И сколько ждать примерно после подачи он-лайн ?
-
Всім привіт прийшло таке смс. Потрібно відправити письмо з запросом парпорта. Хто з таким стикався куди саме потрібно відправити письмо і в якій формі?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка якою поштою з Польші в Канаду відправити посилку. Щоб швидше і не дуже дорого
-
Ні не знаю
-
Вітаю. Маю питання з приводу житла на перший час у Канаді. Я подивився, житло для біженців надає в Європі «Червоний Хрест». Я розумію, що фін. допомоги як у Німеччині в Канаді немає, однак поки почну працювати, я можу в них попросити житло на перший час? Чи умови перебування в Канаді відрізняються від Європейських?
-
Всім привіт,скажіть будь ласка може хтось подавав на вклейку візи,29 червня пише шо паспорт в обробці але досі нема відповіді(
-
Я Вам відповім, наприклад за мою ситуацію, мій дім в Україні знаходиться за 5 км від кордону з рашою, я 2 роки живу в країні Ірак і через особисті обставини не можу жити тут надалі. Мені їхати додому?? Так я не біженка і не попала під дуло автомата. Перше ніж говорити шо Вам соромно і огидно думайте в яких ситуаціях можуть опинися люди