Українська Канада
-
Нурофен (ібупрофен) тут називається Адвіл (Advil). Парацетамол - Тайленол (Tylenol).
-
Я взагалі рекомендував би всім новоприбулим у кого немає друзів і сім'ї знімати кімнату а не квартиру на перший час навіть якщо є гроші при умові що ви не соціопат. Причини: 1. Економія велика. В ренту за 800 в місяць входить все. Комунальні, інтернет і кімнати майже завжди мебльовані. 2. Кімнати часто здаються у гарних дорогих з хорошим ремонтом будинках чи апартментах в хороших районах. Така окрема квартира чи дім стани вам в копійку. ( Але потрібно пошукати) 3. Ви будете жити з канадцем вашого віку. Це дасть вам змогу постійно практикувати англійську і швидше адаптуватись. І хто зна може він стане вашим найкращим другом. Плюс, буде хоть з ким поговорити в вечері після роботи, спитати поради чи сходити в бар провести весело час чи піти в похід на вихідні( вони таке полюбляють)
-
Мені, як гомосексуальному чоловіку, з декілька років досвіду в ЛГБТК+ активізму у Києві, розбудові спільноти та захисту прав людини в журналістиці трохи дивно чути про расизм. Можу сказати, що вести гомофобію, расизм та шовінизм в Канаду з України точно погана ідея. Один виклик в поліцію, та перспектива скасування ПМЖ через злочин ненависті гарантована)
-
Перепрошую, який расизм? Я ніде не сказав, що ми краще інших, я казав про переваги Українців на ринку праці, який дісно потребує кваліфікованих кадрів.
-
Це треба як мінімум усвідомити, моя думка по власному оточенню та знання цієї галузі професійно. пошукайте самі, бо я не готовий зараз підживлювати комплекс меншовартості)