Українська Канада
-
Нам просто треба більше в себе вірити якщо чесно. Українські мігранти на ринку праці випереджають по рівню освіти, досвіду роботи та скіллам, бачення бізнесу в комунікаціях та медіа і тд. Також кожен 5-й канадець з Укр корінням, ми тут вже понад 100+ років. Все попереду
-
Згоден з вами… Бажаю удачі, сподіваюсь що дойдете до бажаної мети і відпишиться потім при бажанні, бо цікаво де тут та сама 4к середня ЗП, про яку пишуть на сайтах-огляду про Канаду))
-
Це строк подачі на візу та ворк перміту Навіть на сайті написано Головне подати заяву до 31.03
-
Розумію, але це залежить від ваших вподобань та мети в Канаді. Зрозуміло, що ми тут імігранти та золотих гір не буде перший час точно, бо це реальність. Але у кожного різні можливості, досвід, знання мови. Канада надає все для розвитку і всі знали(сподіваюсь) куди їхали. За 3 роки можна отримати ПМЖ по федеральній програмі при умові досвіду роботи + високого рівня мови. Час є, головне бажання.
-
Щодо офісної або кваліфікованої работи краще якщо онлай через lInkedln та шукати менеджерів на пряму. Чесно кажучи універсального рішення немає, все індивідуально. Але краще сходити в офіс або інше місце, проявити зацікавленість та спитати щодо роботи, ніж чекати відповіді на пошту, це моя думка)
-
Хочу нагадати, що більшість новоприбулих Українців з країни, де йде війна. Якщо ви приїхали сюди з 50к долларів в кармані, та роботою на 10к в місяць, можу тільки порадіти за вас, але реальність інша і в Онтаріо криза, ціни ростуть і багато місцевих живуть точно не по вашим стандартам. Я більше за реальну картину, а не займатись фантазіями)
-
Щодо роботи, дійсно працює комунікація через знайомства та спількування. Я 1.5 місяця відправляв резюме через Indeed, але ніхто не відповідав. Знайшов на другий день роботу шукаючи з резюме в місті, знайомлячись з менеджерами і тд.
-
Несгоден з коментарем вище про 10к (місцеві стільки не заробляють). Проста математика на місяць. Онтаріо, Оттава. Середня ЗП на стартових роботах 15-16 доларов година на фултайм з податками буде виходити на руки 2к долларів. Аренда кімнати 500-800 долларів, 1 бедрум 1500 долларів. Звʼязок роджерс (якщо гарний інет потрібен) 80-120 долларів. Проїздний на місяць 150 долларів. Іжу ресторани кафе самі порахуйте з власних вподобань. Арендуючи кімнату на фултаймі по 16 в годину, будете жити в нуль. Але жити можна. Мотивація вчити мову та будувати карьеру. Знайомства вирішують (в гарному сенсі, будуйте відносини з комьюніті)
-
Дуже філософське питання якщо чесно)