Українська Канада
-
Якщо немає місць - відправте листом паспорт на вклейку, а заберете особисто, для забору запис не потрібен.
-
Я в Варшаві, але тут якись треш☹️на сайті показує для запису тільки точку де можно зробити тільки біометрію, а для VAC не знаю навіть як попасти (((
-
Є. Заходьте на сайт провінції Манітоба manitoba4ukraine.ca/#immigration-and-support
-
Я не відправляла ще. Думаю ще куди направляти. В Чехії тільки біометрію сдають. Паспорти дивіться в інші міста направляти
-
Хто підкаже як відправити паспорт на вклейку візи в Варшаві?
-
Так. Також є інформація на Canada.ca
-
Всім привіт, хтось записувався за візит до VAC в останній час? В мене в пошуку тільки видає CBOC?(((
-
в Празі не має візового центру, є тільки посольство Канади. Посольство не вклеює візу, тільки біометрію роблять.
-
Добрий день) Чи можете підказати, ми віддавали візу на вклейку у Швеціі, вже пройшо 4 неділі та виізу заапрувили і кажуть що вже відсилають назад до візового центру але ж у Лондоні, це може бути транзитний центр? А потім наші паспорти такі до Швеціі повернуть? Дякую) The decision envelope for your application, tracking ID No. 11111111 has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in London.
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, скільки триває вклейка візи в Празі? Можливо хтось мав такий досвід)