Українська Канада
-
Ось книжка для підготовки до айлтс, адміни закріпіть посилання будь-ласка
-
У мене пройшло пів року із останньої дози. То непотрібно робити?
-
rutracker-org.appspot.com/forum/viewtopic.php?t=6135146 Ось тут можна скачати
-
Так, заходите, обираєте general і реєструєтесь. По цій книжчі якщо будете сильно готуватись наберете мінімум 6.0
-
чи правильно я розумію, що це вже посилання на реєстрацію та сдачу екзамену? а чи є тренувальні тести по IELTS щоб розуміти структуру та на що звернути увагу. Дякую!
-
Хто знає чи можна зробити плр тест у Варшаві в аеропорту?
-
Доброго дня! Мені треба вклеїти візу, але я в Україні. В мене є друзі в Польші, які можуть відправити в Варшаву мій паспорт з Вроцлава. Проте як його передати в Польшу з України? Може хтось передавав автобусом? Або надсилав поштою свій паспорт до родичів/друзів? Поділіться будь-якою інформацією на цей рахунок, будь ласка. Дуже вдячна 💚
-
для виїзду ні, це для імміграції на майбутнє
-
Так, людина я ка розповідала на ютубі, назвала цей тест на CLB, казала що легше отримати балли.
-
Може ви мали на увазі CELPIP, але я про нього нічого не знаю. Просто до айлтсу більше матеріалів для підготовки, тому він легше, якщо вчитись
-
CLB то бенчмарк, такого тесту не існує
-
Кажуть що CLB у Канаді здавати легше, ніж IELTS
-
Так це дуже легко здати, 100% 4 наберете, коли зможете тоді і здавайте, ieltsregistration.britishcouncil.org/orsnbc Обирайте general
-
Clb то не тест, це система оцінювання мови, вам треба IELTS здавати, в там по балам айлтс буде видно ваш CLB
-
Чи потрібен мені нотеріально завірений дозвіл від батьків для самостійного польота в Канаду ( мені 17 років, буду летіти з Польщі в Італію і звідти в Канаду) чи додсатньо того дозвілу що зоповнював при оформлені візи?