Українська Канада
-
Скажіть, будь ласка, що цей статус означає? Паспорти здали ще 16
-
В вашому листі є пдф файл Biometric Collection Instructions В цьому файлі на другій сторінці є посилання на веб-сторінку, де ви у віконечко вводите назву країни і бачите перелік місць, де можна здати біометрію в цій країні Вибираєте місце, яке ближче до вас і реєструєтесь
-
Доброго дня) Скажіть будь ласка через ск часу вертають паспорт коли відправляєш його на вклейку візи?)Біометрію здавали Варшаві)
-
-
Привіт Я чула таку інформацію, що якщо я маю намір отримати фінансову допомогу в Канаді, то мені не можна буде покидати Канаду певний проміжок часу. Інакше мене заставлять повернути гроші. Я не знаю наскільки це правда і хотіла б уточнити. Бо мені здається, якщо влаштуватися на роботу і отримати цю виплату, то в принципі неважливо, коли я захочу покинути Канаду
-
Привіт) мені сьогодні прийшов на пошту лист, в якому вказано до якого числа в мене діятиме віза і якщо я хочу зробити permanent residence мені треба виконати певні діі. Це означає, що віза вже вклеєна в мій паспорт, і він вже скоро буде? Чи це просто додаткова інформація, яка нічого не говорить про те на якому етапі зараз мій паспорт? Просто він був доставлений в візовий центр ще 16 травня, і я досі чекаю. Буду вдячна за відповідь)
-
Всім привіт, підкажіть як виглядає лист із візою на пошті?
-
Так
-
Дякую А як попередньо записатися на дату подачі паспорта? Таким же чином як і записувалися на біометрію?