Українська Канада
-
Завести самостійно у візовий центр Канади в Варшаві, попередньо записатися на дату подачі. Або з Польщі найдешевше пошта польська. Або я регулярно везу паспорти на вклейку, то зроблю це за вас
-
Зрозуміла Дякую
-
Подавала у Дубліні, тому не знаю
-
Зрозуміла вас Можливо підкажете якою кур‘єрською службою краще здійснити доставку?
-
Я це так розумію. Знайомі у Варшаві кілька тижнів чекають
-
Типу головне просто його подати туди протягом 30 днів, а скільки буде тривати вклеювання це вже не відомо Вірно?)
-
Ви головне відправте паспорт протягом 30 днів
-
Доброго дня 😊 Отримала лист, що повинна протягом 30 днів подати паспорт на вклейку візи Скажіть, будь ласка, скільки днів триває влейка візи у Варшаві? І чі є можливість зробити це за 30 днів?
-
Доброго дня питання для тих хто проживає в Канаді . Син недавно прилетів вже всі документи майже оформив . 17років . Шукає курси анг . мови . На літо . Район Dundus /Dixy . Можливо піткажите .
-
Спасибо, возможно сможете подсказать, после отправки паспорта в Дюссельдорф (например), после вклейки визы, как его отправляют обратно, я должна сразу оплатить доставку в обе стороны? Спасибо 🙏
-
Не бачив зразу, ясно.
-
Де ви ту знижку бачите? На Lot заходжу, там найдешевший квиток 3700+ злотих, знижок не пише.
-
У якому розмірі знижки не знаєте?