Українська Канада
-
Таке ж питання
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка. Отримала foil less візу, відправила паспорт на вклейку у Варшаву. Через кілька днів змінився статус в Background check з "completed" на те, що триває перевірка. Також змінився статус Final deсision з "approved" на "in progress". Чи потрібно хвилюватись, чи так і повинно бути?
-
Привіт всім хто б допоміг заповнити анкету ( Я зупинився на місці де потрібно вказати де я працював, і далі мене не пускає я уявлення немаю що робити може б хтось допоміг я б фото вислав , а ви б підказали дякую .
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи вирішилося у вас питання? Якщо так, то яким чином? Дякую.
-
Хто вже в Канаді з тих , хто летів через Польщу - скажіть , будь ласка, як придбати безкоштовний квиток?
-
Доброго дня, підкажить хто летіл с тваринамі чи є якісь нюанси ввоза кішок і собак?
-
Mariy Tymochko
-
Доброго вечора . Підскажіть чи хтось відправляв паспорт на вклейку візи . Через цю жіночку ?
-
Пустило 😅 думала, що тільки країни, де за кордоном була, дякую!))
-
Доброго дня Можливо, хтось підкаже, вже раз 30 вводжу, і знову просить поточну адресу й де проживали , ніби вводжу правильно, не пускає далі і все 🥲