Українська Канада
-
Дякую
-
Що потрібно для того щоб отримати дозвіл на роботу? Чи достатньо відмітки в аплікації, чи ще якусь заявку подавати?
-
Дякую) та я вже стільки перечитала всього, передивилася, що люди-коні перемішалися)))
-
Ок, дякую
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, може в когось боїв практичний досвід: мені потрібно виїхати за кордон (зараз в Україні), щоб здати біометрію, тож в аплікації де фактична адреса проживання треба вказувати українську чи ту, де буду перебувати на час здачі біометрії? Чи, можливо, краще приїхати на кілька тижнів і звідти вже заповнювати форму?
-
Замовив довідку від мрео, про дійсність водійських прав і стажу. Для того аби отримати фулл 5 категорію одразу, підскажіть потрібен тільки переклад чи апостиль теж?
-
Чекаю з 9 травня
-
Була зараз в двух в Міссіссазі, величезні черги, цікавить де їх немає🤔
-
Доброго дня, порадьте де отримати SIN щоб не стояти довго в чергах в Торонто або Міссіссащі?
-
Ну вам або надішлють foil less , або прийде original passport reguest, швидше всього що буде foil less😄
-
20220411_134009.pdf
-
Хтось запитував дозвіл електронку.
-
Не потрібно
-
Знаю точно що моя дружина, коли заповнювала форму на двоих, є представником на нашу сім'ю. То ж я думаю що тут варто ставити Yes (representative - це представник)
-
Підкажіть, не можу зрозуміти, коли офомлюєш групу (на сімью аплікації), то що треба ставити в цьому пункті - так чи ні?