Українська Канада
-
Може вброс
-
хто небудь чув інформацію про те, що з 1 червня все від здачі біометрії до вклеювання візи тепер за гроші?
-
+48 221530042
-
Дякую, а можна номер або посилання? Це ми чекаємо рішення по візі, не вклейка
-
Телефонуйте в візовий центр, готуйтесь 15 хвилин слухати автовідповідач
-
Підскажіть чи є гаряча лінія наприклад в Польщі, для того аби дізнатись чи все добре по аплікації, бо є люди які здали біометрію 10 травня, і чекають результату
-
На яку гарячу лінію телефонувати? Бо телефоную на ту, що завжди і вони не можуть мені дати відповідь
-
Де можна подивитися пряму трансляцію або запис (якщо такий буде)?
-
Of course, you are free to communicate in any language with your family, friends and relatives. However, when it comes to public environment, language is a means of ethnic identity and influence. Many Ukrainians living in the western part of Ukraine speak Hungarian, Romanian, Czech etc. with their families and friends. They also know russian. However, when it comes to public setting, they use Ukrainian. This is exactly what russia is trying to convince us of: Ukrainian language is not that important... eventually, Ukrainian nation should not exist as such!
-
Доброго Дня усім, у мене таке питання, я коли заповнював заявку на CUAET, не міг завантажити декілька фото до кожної з потрібних категорій, тому вирішив завантажити по 1 фото. Зараз коли заповнював заявки для друзів взнав що можна зробити в ПДФ форматі багато фото під один файл. Чи може через це затягуватись розгляд справи? Біометрію здав 16.05, до цих пір чекаю рішення по візі