Українська Канада
-
Доброго дня. При заповнені апплікації я помилилась при виборі статі. Вже прийшло запрошення на біометрію з помилкою. Підкажіть, будь ласка, це важливо? Як виправити?
-
Ці солдати також підтримують перехід на українську мову. Пишіть англійською, якщо Вам зручніше.
-
Звісно це через війну. І програма CUAET запущена через війну. Ми українці і державна мова у нас українська, навіть якщо ви все життя говорили російською, нашу мову потрібно популяризувати і хоча б у межах спільнот спілкуватися нею. Я теж все життя говорю російською, але я розумію що я громадянка України і я повинна вміти висловлювати думки своєю Рідною мовою, як і кожен українець.
-
У всіх по-різному. Ми чекали 7 тижнів і тільки завдяки тому, що дзвонили на гарячу лінію отримали фоіл лес візи. Хтось чекає 5 днів, хтось місяць, хтось два, це лотерея. Якщо чекаєте більше двох тижнів треба дзвонити на гарячу лінію. Вони там спілкуються тільки англійською та французською. До речі, мова спілкування у групі або українська, або англійська. Поважайте, будь-ласка, правила спільноти.
-
Подивіться авіакомпанія LOT. Але це якщо вам не терміново, через місяць чи півтора, якщо потрібен квиток. Бо якщо наприклад за тиждень потрібен квиток, то буде трохи дорожче.
-
Дякую
-
На електронну адресу мені прийшов лист, де є все роз'яснено про чартерні рейси і посилання , де можна зареєструватися на рейс, який ви обрали.
-
Так, але всі дорослі, я помітив, що сімї з дітьми довше обробляють