Українська Канада
-
В першому аеропорту тільки. Я вчора прилетів, коридор брав 4 години. Встиг, але треба розуміти що може бути довго. Мені пощастило, ворк перміт відразу видали за 5 хвилин, але в черзі на ковід тест стояв півгодини десь, потім у червоному хресті робив безкоштовну сім картку
-
Тіки дочка.
-
-
здравствуйте!! уже наверное вопрос задавали тысячу раз но спрошу в тысячу первый😅 получили электронную визу на полгода - нужно въехать в течении этого времени и получить вклеенную на 10 лет. правильно понимаю? если да, то подскажите пожалуйста как весь этот процесс протекает. если нет, то поправьте и подскажите как поступить лучше :)) спасибо огромное!!
-
Добрий вечір! 15.04 подали заяви на батько, мати, дитина 2 роки 28.04 прийшло Biometrics Validity letter на батька i мати (за те що дыйсна на 10 рок.) 12.05 годину тому прийшло 2 листа на пошту батька і мати що рішення прийняте - Approved foil-less. На дитину з моменту Submission Confirmation 15.04 до цих пір - ніяких оновлень не було. Через Кризисну форму додавали вклеену в паспорт батька дитину (1 сторінку). Тоді ще відповіли листом що візьмуть в приоритетну обробку нашу заяву. Дуже сумно ща доведеться чекати на дитину, хтось знає скільки чекати? Це ж дитина 2 роки, що там перевіряти
-
В Парижі.
-
Де Вам зручно не має різниці.
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка як краще зробити. Біометрію я здала в Туреччині а зараз знаходжусь в Ізраїлі. Мені прийшла електронна віза але я хочу подати паспорт на вклейку.Мені потрібно відправити паспорт в Туреччину чи можна в Ізраїлі її вклеїти?