Українська Канада
-
Спікінг та райтинг не важкий, важче було лисенинг, тому що його ввімкнули на колонці, та якість була не дуже + 20 людей в аудиторії. Райтінг теж по структурі за місяц до тестування кожен день писала райтинг, робіла листенинг, ридинг и спикинг! В ютуб дуже багато інформації та корисніх ресурсів
-
На 6,5 готувались самостійно з чоловіком
-
Я здавала цей тест в 2020 році , він не складний.якщо готуватися по його структурі !
-
Я нічого не здавала, просто багато дивилась англомовного контенту + читала і це допомогло. Зараз закордоном використовує англ, спілкуюсь з друзями впродовж дня час від часу на різні теми. Але в мене не думаю, що 8, звичайно. Для цього треба прям начитаним бути, думаю. Просто було б достатньо 6.5 чи скільки там треба для ЕЕ
-
Я знаходжуся у Франції в маленькому містечку, найближчий візовий центр в Ліон або Париж - куди краще звернутися на отримання візи у Канаду?
-
Ну всі хто здавав екзамени навіть на 7-8 говорять, що це все маячня. В Канаді все по іншому, тому потрібно бути готовим перевчатися, довчатися на місці. Акцентів багато, швидка вимова, складно
-
Взагалі без проблем. Вчора здала біометрію у Варшаві в Глобал Експо. Була записана на 8 ранку, запізнилась на годину. Черги взагалі не було, переді мною було 2 людей. Вся процедура зайняла не більше 5 хвилин. Сьогодні зранку вже отримала підтвердження біометрії
-
У кожній громаді свої умови, центрів дуже багато, запитайте напряму. Канада зацікавлена в швидкому адаптуванні нових людей. Тому там вчать дуже швидко та якісно, сирійці, афганці вчаться. В українців точно не виникне проблем з мовою, можна не хвилюватися
-
Дивіться ESL центри для newcomers та LINK програми
-
Потрібен, закінчиш курси за рік та тобі дадуть серт celpip
-
Там є курси у Канаді, інтенсиви та ін. якщо на них ходити та здавати тести, то тоді непотрібно сдавати IELTS