Українська Канада
-
Дякую👍🏻
-
Підкажіть, якщо пропустили біометрію, можна ще раз записатись?
-
Будуть чартери з Польщі
-
Здравствуйте, заполняю CUAET - подскажите пожалуйста куда добавлять ( скан штампов паспорта )???? В графу travel passport добавляется только одно фото
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка, національний документ дитини є свідоцтво про народження? Закордонний паспорт у дитини є. Чи треба данні свідоцтва вказувати?
-
З ціею формою наприклад мій чоловік може відвести мій паспорт на вклейку візи?
-
Люди, хто має консент форми? (доручення, згоду на обробку персональних даних)
-
Добрий день! В кого була ситуація: маю два паспорти, біометричний і старий загран (дійсний до кінця цього року). Подавали на візу звичайно ж за біометричним, а прийшов лист на одноразовий в’їзд і там вказаний старий паспорт. Я планую вклеювати візу, але ж у біометричний, а не в старий паспорт, що майже закінчився. Треба подавати їм форму, зоб виправили дані, чи як?
-
In the coming days, Ukrainians who have received their visas to come to Canada through the CUAET will be contacted by email with information on how to register. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/05/federal-charter-flights-for-ukrainians-who-want-to-come-to-canada.html?fbclid=IwAR3AkhIIshorB-JQXSTI032-s0lIPSB8XDRU4tOAvPArBEYLsbGqGXXfMfE
-
які документи потрібні на вклейку візи?
-
Доброго дня, сьогодні прийшло повідомлення на вклейку візи у паспорт, але статус у профілі не змінився. У кого було так само, ви відправляли на вклейку одразу з цим листом?