Українська Канада
-
Отрималі електронні
-
Це з вклеюванням візи в паспорт?
-
Мої друзі здавали, отримали все за 4 дні, на всю родину.
-
Ну от значит може бути і довше…
-
А хтось здавав в Бухаресті? Поділіться досвідом?
-
Та ніде, це з того що бачу;) найдовше поки що по 6 тижнів чекають же. Як довго то досвід всіх нас покаже. Просто наразі це найдовший термін🙃
-
А де Ви здавали?
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, пришло вот такое уведомление. Я правильно понимаю, что просят разрешение на вывоз ребенка? Дочке 16 лет. Спасибо. Nom du document Parent Authorization to Travel Signed letter of authorization from the non accompanying parent(s) authorizing your travel to Canada. Must be accompanied by a copy of their passport or national id clearly showing their signature.
-
Якщо не має значення ким працювати, то обирайте Манітобу. Це найлегший шлях, але потрібно думати, що далі робити після отримання PR.
-
Спасибі!
-
Від трьох днів до 6 тижнів, я особисто вже 5 тиждень чекаю. Але хай вам повезе і ви отримаєте швидше;)
-
Дуже дякую! А чи знаєте Ви як довго можна його чекати?
-
Скажіть будь ласка як буде відбуватись процедура,якшо я сама особисто понесу свій паспорт в посольство на вклейку візи у Варшаві?
-
Добрий день! Вчора,05.05 здали біометрію,а в особистому кабінеті вже з’явився біометричний номер та дата дії біометріі на 10 років. Але не отримали ніякого листа про вклеювання візи? Здавали в Бухаресті . Підкажіть,будь ласка,що побити далі? Чекати листа,чи можна вже йти у візовий центр?