Українська Канада
-
Доброго дня! підкажіть будь ласка, прийшов дозвіл на візу для мене і для дитини, мені вїхати до 19.10.22 а дитині лиш до 13.05. за такий короткий час ми невстигнемо виїхати((( осталося 7 днів… У дитини паспорт закінчується 14,05 пле ми їздили в Посольство України і нам його продлили до 26 року, і я це вказала в заявці, що распорт дійсний до 26 го року, чому так сталося що дитині дозвіл дали на вїзд до 13.05… може хтось підскаже що робити, 🥲
-
Я вклеїла фото дітей у свій паспорт і в аплікації вказала дані свого паспорта
-
Де вам потрібно це вказувати? Ви хочете придбати квиток на літак?
-
Скажіть будь ласка як буде відбуватись процедура,якшо я сама особисто понесу свій паспорт в посольство на вклейку візи у Варшаві?
-
Foil-less виза одноразовая, до 6 месяцев вы можете въезжать в Канаду, если в течение 6 месяцев не прилетаете, то виза онулируется. А когда ставят в паспорт, это даётся на 10 лет, или до окончания срока вашего паспорта. По этой визе можете многократно въезжать и выезжать из Канады.
-
Хто знає адресу візового центру в Варшаві.? Дякую
-
Дякую!
-
Всіх надсилають окремо. Спочатку прийшов паспорт чоловіка, через декілька днів мій, а дитячі чекали тиждень.
-
Всім привіт. Є наступні дані: Дівчина. 29 років. Переїздити планую сама Освіта - маркетинг, магістр (але розумію, що у Канаді це не має значення) Працювала все життя на керівних посадах у роздрібній торгівлі. Директор магазинів, мереж і т.д Англійська десь інтермідіат. Але швидко навчаюся. В Канаді згода працювати на будь-якій роботі. Бюджет обмежений. Мета - отримати ПР у Канаді. Яку провінцію слід обирати? Розумію, що вибір за мною, але хочу порадитись.
-
Скажіть будь ласка як буде відбуватись процедура,якшо я сама особисто понесу свій паспорт в посольство на вклейку візи у Варшаві?
-
Зрозуміло,дякую за інформацію?