Українська Канада
-
Дякую. А ви отримали вже?
-
Ні просто попали на офіцера який грубо говорятзабив і нікуди не спішить»У нас те само!!!
-
Доброго дня. В анкеті моя дружина вказала, що планує їхати зі мною, але я не заповнював аплікацію, так як не можу поки виїхати. Чи можливо, що через це її заявку просто не розглядають? Бо вже більше місяця нічого, тиша
-
30.03Варшава
-
Доброго дня. Підскажіть , дитині прийшов такий лист Request Letter. Заявку оформлював з свідоцтвом але потім вклеїли у мамин паспорт. Не можу розібратись - це потрібно надіслати у формі їм фото паспорту маминого, де вклеєна дитина чи це потрібно фізично надіслати їм мамин паспорт на вклейку візи? Батькам дитини вже давно прийшла foil-less visa
-
дякуюю
-
Дорогі українці! Підкажіть будь-ласка . Знаходжусь у Німеччині ! Хочу відправити паспорти у Берлін або Дюсельдорф на вклейку візі. У мене та Жінки закордонні паспорти. А діти вклеєні у паспорт жінки . ❤️ Кому не складно , напишіть поетапно , в яку пошту звертатись , що та як запланувати, що відправляти, якщо у дітей нема паспортів , як замовляється зворотня доставка. Дуже хвилюємось за документи і дуже просимо, хто пройшов цю процедуру - відгукнутись 🙏🙏🇺🇦
-
хто має номер у візовий центр Варшави?