Українська Канада
-
дякую, зрозуміло
-
Добрий день) чи можна при записі на біометрію, коли ще не обрав дату, а просто дивишся, міняти країни. Чи якщо при реєстрації обрав одну, то інші вже не будуть доступні?
-
А якщо вже не в Україні, але ще не в канаді, можна отримати таку довідку? Дивився інформацію по цьому приводу, кажуть що g-1 можна зразу отримати, але їздити можна лише з людиною, у якої вже є full-g. Потім АЖ через рік тільки можна здавати g-2 і там вже можна самому їздити, але тільки у світлу пору доби та у містах (не по хайвеях) і потім для повноцінних прав потрібно чекати ще 2 роки і тільки потім дають повноцінні права. Про довідку я знаю, але чи можна її оформити в країнах, які не мають нічого спільного з Україною та Канадою?
-
читайте правила тієї провінції де ви будете. Повноцінні можуть зайняти 2-3 роки. Як скоро ви навчитесь керувати, як вивчите та здасте теорію та практичні екзамени. Хто зна наскільки ви спритний у навчанні. Між іншим можна українською або російською мовами.
-
А якщо я без укр водiйського, то скiльки часу може зайняти процес отримання прав?
-
не треба так фантазувати :) і займатись самозалякуванням Залежить звісно від провінції але на 2,3,6? місяців можете користуватись українським водійським. В Канаді здасте екзамен з теорії потім здасте практику і отримаєте повноцінне водійське посвідчення. Для цього з собою потрібно взяти довідку про дійсність вашого водійського посвідчення та довідку про ваш водійський стаж. Довідки перекласти англійською. Також такі довідки можна замовити в Канаді, але це займе 4-6 тижнів, чи більше і 40 канадських доларів.
-
Доброго вечора. Може хто знає, чи правда що для отримання повноцінних водійських прав потрібно 3 роки? Є українське водійське посвідчення, але воно, наскільки я знаю, в канаді не валідне. Виходить щоб отримати водійське мені треба буде чекати 3 роки? В мене вже до того часу навіть статус по візі закінчиться :(
-
Жінка заповнила анкету тільки на себе, та вказала данні своєї дитини і те що дитина їде разом з нею. Але окрему анкету на дитину не заповнила. В результаті жінка отримала листа з проханням створити окрему анкету на дитину. Нижче переклад і оригінальний лист. "Ви вказали, що ваша дитина подорожуватиме з вами до Канади. Зверніть увагу, що нам не вдалося ідентифікувати її анкету в нашій системі. Зверніть увагу, що кожна особа, яка подає заяву на в'їзд до Канади, має заповнити окрему заяву. Заяву на отримання візи для вашої дитини можна подати онлайн. При подачі заяви докладіть свідоцтво про народження вашої дитини та дозвіл на поїздку від батька, який не супроводжує вас. З повагою Імміграційний відділ"
-
Стосовно грошової допомоги в Канаді. Може поділиться той, хто отримував. Якщо якусь налічку ввести і покласти на картку чи не будуть при призначенні допомоги питати чи є гроші? В Німеччині у друзів так було - сказали спочатку витратьте те що є, а потім звертайтеся )
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. В аплікації дружина вказала, що буде їхати з чоловіком (мною), подалася на біометрію, здала та вже місяць чекає візу. Я аплікацію не робив, так як в Україні - не виїзний. Чи потрібно мені також заповнити аплікацію ? Вже дуже довго чекаємо
-
Ну можна в сфері обслуговування та кухня. Досить довго працював в Макдональдсі.