Українська Канада
-
А чи є можливість привести паспорт самому і забрати на руки?
-
Кажуть неможна так, ми взяли прямий, переплатили трохи
-
Добрий день! Допоможіть мені будь ласка, в мене питання, по відправці паспорта: 1. Хто відправляв в Румунії паспорт на вклеювання візи зі зворотною доставкою? Так як я прочитала, що VFS Global бере за зворотню доставку гроші, и я не розумію як правильно їх відправляти, написано що я повинна заплатити за збори тільки в румунських леях, це треба іти до банку и там платити? Так як в мене картки з гривневим рахунком. 2. Як зрозуміти яка в мене зона відправлення? Так як на цьому фото 5 зон, і за яку платити я не розумію, так як про кожну зону написаний однаковий текст: "Get your documents delivered quickly and directly to your home or office. Safe, fast and convenient - we’ll arrange the return of your documents and passports directly to you, at a time and location of your choosing. Save time and travel costs, with no need to arrange multiple visits to the Visa Application Centre." Хто стискався с таким, будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення🙏
-
спасибо большое за ответ!
-
вам пришло письмо от VAC, что можно забирать паспорт? или вы сами пошли?
-
Подскажите, пожалуйста, я отдала паспорт на вклейку визы в Бухаресте, Румыния еще 8 апреля. Должно прийти на почту письмо, что я могу забрать паспорт? или нужно просто самому прийти и забрать без сообщения?
-
А якщо надіслала фото продовженого паспорта дитини, то скільки ще часу чекати на відкриття візи?Мені( мамі) вже відкрили електронну візу.
-
Можливо зв'язатися із Вашими знайомими?
-
Доброго дня, вибачте що турбую, здала біометрію 4.04, прийшов через тиждень ворк перміт, і досі нічого не має. Це норм чекати? Чи може надіслати листа запитати щось?
-
Доброго дня. Чи Ви знаєте щодо пересадки на інший літак? Ми будемо летіти з Німеччини до Лондона , потім Торонто. Якщо у нас буде тільки ручна поклажа і лист з foil-less visa . не впевнений до кінця , що не буде жодних проблем. Можливо в когось є подібний досвід, це питання багато кого цікавить.