Українська Канада
-
Доброго вечора, підскажить будь ласка при заповненні анкети на CUAET, у графі про сімейний статус я вказала Separated, так як я з чоловіком не проживаю з 20 року разом, але офіційно ми з ним не розлучені, що мені вказувати у графі діти, так я рідних в мене не має, всиновлених також, але в мого чоловіка є дитина, но дитина не зареєстрована на нього, і він не був офіційно одружений з матір'ю дитини. З чоловіком я не спілкуюсь и контактів в мене його нема. Що вказувати в графі діти підскажить пожалуйста?
-
Це залежить від роботодавця. Не усі роботодавці цікавляться Вашою вакцинацію.
-
Так, у Канаді Вам його подовжать. Треба звернутися за місяць до закінчення
-
Добрий вечір. Таке питання. Якщо у дитини термін дії закордонного паспорту закінчиться через 1,5 року, то потрібно буде подовжити його в Канаді, чи можна буде отримати якийсь документ там? В консульстві України в Румунії не думаю, що подовжать термін дії. Знайомі їздили з паспортом діючим ще пів року, та й там задавали питання - навіщо вам це?
-
Подскажите пожалуйста, где искать реквизиты для оплаты обратной доставки в Польше, чтобы получить именно вклееную визу? И какие документы нужно вложить в конверт вместе с паспортом?
-
Добрий вечір) Питання на засипку для досвідчених. Які шанси працювати в Канаді офіційно, якщо ти не вакцинований?? Заздалегідь, дуже дякую за відповідь😊
-
Підскажіть будь ласка, foil less дають тільки, якщо ти здавав біометрику чи вказав свою адресу в країнах восточної європи, або від чього не залежить? Якщо наприклад в Італії здати, є шанс що дадуть foil less?
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=ca.talent.com/tax-calculator&ved=2ahUKEwi-qdz9hb_3AhVWXM0KHbDqC-0QFnoECAUQAQ&usg=AOvVaw3srspshaI2ELg3TmbEtnMx
-
В Манітобі теж є IT
-
Алберта середня конкуренція та сприятливі умови для життя та pr, ВС менше конкуренції але дорожче жити, плюс складно отримати pr
-
Я дивлюсь Лінкедин та Гласдор
-
Потребую допомоги Як правильно рахувати години та податки Наприклад, маємо $15 CAD на годину, 160 годин на місяць, то виходить $2400. Податок провінції - 10%, федерал такс - 15%. Залишається 1800, а ще пенсійна програма. Скільки на руки отримуємо? Правильно я рахую? Може в когось є калькулятор