Українська Канада
-
Добрий день , теж така сама ситуація цікавить дуже у кого так було ?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як отримати ліцензію якщо я перукар зі стажем в 17 років, збираюсь до провінції альберта, я гарний спеціаліст але з поганою англійською, но вже вчу мову. Підскажіть як це відбувається, я маю на увазі ліцензію перукаря і як швидко робляться документи. Дякую.
-
Підкажіть будь-ласка якщо в foil less указані певні країни вильоту,але при вильоті з Відня в мене пересадка в Римі і окремий квиток Рим - Торонто звичайно ж з foil less ,мене там пропустять до Торонто з цим листом ??? Хто літав з пересадками підкажіть бульласка 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Роботодавець може подовжити ворк перміт (що я і питала від початку, а не бред, який отримала у відповідь), якщо це на його погляд доцільно, тобто це повинна бути скоріш за все гарна робота. Ви просто сподіваєтесь, що хтось точно та поможе і пронесе, я так не можу, все повинно бути сплановано)
-
Все не те, щоб погано, але треба серйозно розглядати варіант, що за 3 роки можна не встигнути, щось може піти не так і дізнатись, а як ще можна залишитись. Це дуже наївно їхати в канаду і думати, що все буде ізі, коли це одна з найскладніших для іміграції країн
-
Бо NL має проблеми з економікою та великим відтоком робочої сили (молоді особливо), вони намагаються створити умови, щоб люди обирали саме цю провінцію. От перед тим як сперичатись відкрили б сайти пошуку роботи та знайшли те, що цікавить на фул тайм і порівняли де шо як