А з чого ви взяли, що я кажу про онтаріо? Я розглядала атлантику.
Наприклад, найлегша провінція NL - роботи там не багато, судячи з indeed та careerbeacon, порівняно з сусіднімі. Є ймовірність не знайти нічого або знайти з мінімальною зп та не мати змоги нормально платити за себе + 3 роки втратити без побудови хоч якоїсь кар'єри, щоб далі зацепитись.
Але, допустимо ви щось знайшли низькокваліфіковане, яке худо бідно підходить, подались і чекаєте, вашу заявку можуть розглядати від року і більше, 12 міс це мінімум вони зазначають, скоріш за все буде довше. Потім, на частині робіт ви забов'язані пропрацювати ще рік після отримання PR і такий довгий офер одразу на процесі подачи заявки повинен підтвердити роботодавець - ви впевнені, що знайдете такого? А також чи впевнені, що 3 роки на дуже низькокваліфікованій роботі це не буде трата часу без бусту кар'єри і що потім все заново, а років вже не мало?
Якщо б були якісь анонси вакансій для біженців і все скоординовано, то одне, але такого нема і я дійсно бачу, що в цій провінції нема толком пропозицій (може от офіціантів на мінімалці багато, але щось більш змістовне - ні).
Далі інша атлантика, там краще з роботою (нова скотія, наприклад) але проблема, що податись можна лише через рік і потім ще роки 2 тільки розгляд, можете не встигнути і анулюється.