Українська Канада
-
Добрий день!Підкажіть будь ласка, ковід сертифікат в Дії дійсний до 27.05.22, тобто я розумію, що треба вилетіти до цієї дати, існують якісь обмеження, там наприклад за 14 днів ...щось на кшталт такого?Чи ні?Ніде не знайшла цю інфу.Чи може робити бустер?Віза є одноразового в'їзду, чи поспішати в'їхати?Не розберусь!
-
Всім привіт, також планую вимушений переїзд і не маю поняття, яку провінцію обрати, де дешевше орендувати житло Маю довільну англійську, розумію все, сказати теж можу, але потрібно трошки виговоритися🙈 В минулому довго працювала майстерному манікюру, ще ніде не бачила інформації щодо бьюті сфери (яка оплата і які вимоги) Але зараз треба визначитись з напрямком, тому шукаю поради тут і буду вдячна за інформацію)
-
Добрий день ! Трошки не зрозуміла щодо країн з яких оформлюють візи та можна виїзджати до Канади Наразі я з дитиною виїхала з Харкова до Турції Сестра з дитиною на заході України зараз Знайшла на сайті візовий центр у Стамбулі для оформлення біометріі ,мені дадуть візу CUAET звідти ,можу я прилетіти до Канади з Турції ? Та зі Львова ?
-
жах ) дякую ) пропустило)
-
territories of residence Error: Countries or territories of residence - List your current country or territory of residence, then add all other countries or territories where you've lived for the past five years, for more than 6 months.
-
Підкажітьт будь ласка, при заповнені резеденс пермітів вискакує ось така помилка, хто з подібним стикався?
-
Квартири пусті, чи є якісь меблі?
-
Може
-
Люди хто подавав візу у Варшаві?
-
Так, я цілком серйозно. Маючи друзів в Канаді і не маючи можливості на протязі 12 років побачитись, чи не серйозно я сприймаю можливість прийняти їх пропозицію і полетіти в гості, не маючи доходу і перспектив на сьогодні, і не бажаючи втратити виплати і статус, бо планую повертатись. Чи, може, Ви вважаєте за краще сидіти й посипати голову попілом?