Українська Канада
-
Так,було написано 17 and younger тобто навіть якщо 17 ,то не треба. Нам прийшов лист що не треба!
-
Скажить будь ласка, якщо отримали foil-less з переліком країн з яких треба вилітати до Канади та не бажаєшь чекати 6 тижднів доки буде зроблена вклейка, але перебуваєш зараз у країні не зі списку віліта, то треба прилетіти в одну з указаних країн та вилетити прямим рейсом до Канади звідти, так? Дякую
-
Вітаю щиро❤️ нас меншає, очікуючих🙃 і чекати легше коли знаєш що вам всім таки дали візи;)
-
🙈🙈🙈 Если ребенок вклеенный в паспорт родителя, как заполнять документы на ребёнка? Как прописывать номер документа??? 👀👀👀
-
Ще хочу добавити що деяки украінці везуть гроші у Канаду . Кожний випадок це - окреме розповідання. Також є деякі що везуть своіх дітей до Канади . Також свою вищою освіту. Але ж усім потрібна допомога. Комусь добрим словом , а комусь житлом. Бог дає кожному за вірою . Дякую добрі люди що допомогаете новоприбувшим.
-
Я та наші діти користатись безкоштовним жилом Не збираемося . Але ця програма дійсно є шансом для украінців які не перебували на початок війни. Моє житло у Харкові зруйновано.
-
Хтось їхав в Канаду з котами? Яка має бути процедура? Може хтось написати в пп, дякую🙏🏼
-
Тільки Берлін та Дюссельдорф
-
Будь ласка киньте ссилку для регистрації в порталі и отримати invitation code
-
Дайте будь ласка ссилку щоб запросити invite code