Українська Канада
-
Добрий день, підскажіть будьласка або напишіть в приват хто летів через Дублін по foil less visa, це ж пересадка, пустять далі у літак до Канади? Плануемо виїхати з Німеччини -Дублін- Канада
-
Я 30 днів чекаю
-
Вам ще чекати і чекати, мінімум 2 тижні після біометрії, а зазвичай більше ніж 2
-
Якщо ви плануєте щоб вам відправили назад, то знаю, що треба оплатити 125 злотих, але же саме їх оплачувати не знаю, бо не стикалась, я оплачувала близько 18 зл за доставку на пошті. Наскільки я знаю, це все, що потрібно оплатити
-
Доброго дня, хто надсилав паспорти на вклеювання візи в Нідерландах. Скільки часу ви чекали?
-
Так отож. Тому мені здається що немає ніякої системи. Якось воно там так в несистемно працює ;)
-
Я з двоюрідною сестрою з різницею в три дні подализаявки. В один день здали біометрію. Мені підтвердження здачі та ли про дозвіл на роботу прийшли одразу. А сестрі тільки через два тижні , й не для кожного члена сім'ї.
-
а навіщо нам йти по експреc ентрі? Якщо є інші програми. Отримати джоб офер , і робочу візу, з запрошення від роботодавця. програма селф імплоет для творчих спеціальностей. програма Canadian Experience Class — для тих у кого є рік офіційної роботи в канаді, Дитину , в крайному випадку народити, і далі вже легалізувати свій статус як людини, у якої дитина має громадянсво канади )) Відкрити приватну справу, почати власний бізнес і легалезуватися через нього, тощо. Я не кажу, що це просто, але чомусь всі дивляться саме на екпрес ентрі, як на мене це найнезручніша прогма для тих, хто матиме змогу три роки офіціно працювати після КУАЕТ. І вже з огляжу на офіційне працевлашутвання - матиме можливісь легалізувати вже відштовхуючи від реалій життя там.
-
Привіт . Скажіть, хто стикався. В яку краще провінцію їхати зі сферою ІТ, щоб потім податись на іммі програму ? Все, що читала, це Онтаріо і БК, в яких більше розвинений цей напрямок, але це і одні з найважчих провінцій по міграції. Може у когось є досвід.