Українська Канада
-
Так. Таких багато.
-
Хтось відправляв паспорт на вклейку візи, якщо прийшла foil-less visa?
-
Foil Less Visa пока что тоже не пришла и статус пока что тоже We are processing your application.
-
Однажды, в визовом центре Канады в Варшаве... «Вчера в Варшаве в ВЦ приехал за 300 км забирать паспорт, так как пришло письмо, что готовы. Милая девочка спустя 10 минут поиска выдаёт, что паспорт ещё в понедельник уехал с курьером. Все бы ничего, но я не заказывал обратную доставку и паспорт отправили по неизвестному мне адресу вообще в левый город за 200 км 😖от места проживания. ВЦ наотрез отказался давать трек номер и контакты курьера. Еду в тот город, куда отправили по адресу. Параллельно обзваниваю все курьерские службы. Никто без трек номера, естественно, ничего не говорит. На адрес курьер не пришёл ни вчера, ни сегодня. Седина начинает проявляться даже там, где не должно быть) Зато, сегодня в 11 утра звонок из ВЦ, мол ваши паспорта у нас, куда вам отправлять! Я, практически не матерясь, прошу их оставить в ВЦ, чтобы сегодня забрать. Со второго раза соглашаются. Снова 300 км до Варшавы, 5 минут в ВЦ и вуаля - паспорта с визами в руках. Если по времени, то подача заявки 26.03. Биометрия у нас была. 30.03 запрос на паспорта. 07.04 отправили курьером. 12.04 паспорта в консульстве 24.04 виза вклеена и паспорта уехали в ВЦ,» откуда седой, но довольный Игорь их забрал и выдохнул... Так что, если Вы думали, что у Вас - криво - так это не у Вас🤣
-
Дякую 🙏
-
Підскажіть будь ласка чи приходила віза аплікантам за 60 років , яким прийшов лист , що біометрію здавати не потрібно? Якщо так, то як скільки чекали, бо в нашій сім’ї всі отримали електроні візи, так як здали біометрію, а мамі - тільки погодження дозволу на роботу , а віза не прийшла (( .
-
Доброго дня. Розкажіть будь-ласка більше про дозвіл на роботу: як довго він буде видаватися, чи зможу я отримати цей дозвіл якщо я приїду через 2 місяці? На скільки часу видається?Бо є невелика проблема, я можу виїхати раніше а чоловік тільки десь через півроку якщо не пізніше. Чи зможе віг тоді отримати дозвіл на роботу? Чи краще зараз прилетіти та отримати дозвіл і повернутися назад?
-
Доброго вечора. Сьогодні отримали електронну візу на себе і старшої дочки (14 років), на молодшу щє не прийшла (9років), сказали що прийде за декілька днів. Здавала біометрію 26 березня у Варшаві. Чекаємо на візу молодшої і купляємо квитки. Підкажіть, хтось сьогодні писав в групу, що навіть якщо є дві вакцини все одно треба робити тест на ковід, це провірена інформація?
-
Впевнений, що зможете розраховувати на підтримку. Додайтеся у фейсбуку в українські групи різних провінцій. Опишіть свій досвід, скільки людей їде і т.д. Напишіть яка допомога вам потрібна і відштовхуйтесь від відповідей які отримаєте.
-
Ми з Одеси 😨, дуже нервуемо, що іде наступ … і треба буде біжати , я хочу в англо мовну країну , чи можу я розраховувати підтримку від укр.діаспори ми з дітьми спілкуємося на російській мові .
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка яка підтримка для українців , мама і двое діток шкільного віку 6 та 13 років .