Українська Канада
-
Всем привет. Подскажите кто был, живёт, знает о Нью Брунсвик.
-
Ребят, ярмарка вакансий провинции Манитоба, вот ссылка: mtec.mb.ca/job-board.asp Как отсылать резюме: 1. Заходите по ссылке 2. Ищете профессию свою 3. Нажимаете справа на иконку папка 4. Заполняете информацию, прикладываете резюме (обязательно формат PDF) или заходите на сайт работодателя и подаете там (все зависит от конкретной вакансии) 5. Отправляете
-
Ну тоді тільки сподіватися на краще, але готуватись до всього
-
Думаю, що можна. Ми подавалися з Італії, прийшла foiles visa нарешті, з приміткою, що якщо ми хочемо летіти з Польщі, Німеччини і т.д по списку, то можемо просто роздрукувати той папірець і з ним летіти, якщо ми хочемо летіти з країни, якої немає у списку - то можемо вислати паспорти на вклеєння візи, але це може зайняти до 6 тижнів.
-
Кажуть що так краще не брати, бо можуть затримати літак, та я чула що після прибуття ще 3 години там сидять люди і черги чекають щоб їм дали ворк перміт
-
Запитання до знаючих: Племінниці прийшло погодження на foil less visa, але, так як строк її паспорта закінчується на початку травня, написано, що вона може виїхати ще до того числа, або, якщо вона вже продовжила паспорт, то вислати копії їм для того, щоб вони виcлали її foiless visa з часовим лімітом длявиїзду на 6 місяців. Питання: КУДИ ВИСИЛАТИ КОПІЮ ПАСПОРТУ З ВІДМІТКОЮ ПРО ПРОДОВЖЕННЯ СТРОКУ ПАСПОРТУ?
-
Нова пошта, з України в Молдову 16 днів
-
Чула, що Укрпочта відправляє посилки закордон, але треба буде чекати в 2 , а то і 3 рази довше, ніж раніше
-
Здали біометрію 5 квітня в Тель Авіві , прийшов ворк перміт. досі тишина.
-
Я просто збираю інформацію)
-
кажуть Нова Пошта доставляє посилки до Європи. ось думаю, як краще зробити. може відразу до Канади знайти доставку. Сподіваюся знайдеться варіант
-
на почту. це немає значення куди.