Українська Канада
-
Підкажіть, будь ласка, куди відправляти фото дітей?
-
Благодарю вас заранее!
-
Мы подали заявку на детей со свидетельством о рождении. Ее приняли, но попросили прислать travel passport. Через час буду звонить на горячую линию уточнять этот вопрос и вам отпишусь
-
Кто знает, если у родителя дети не вписаны в загран паспорт, можно подать детей по свидетельству о рождении? И если можно, как получать визу? Просто на родителя , или придёт единоразовый документ для въезда и детям тоже?
-
Для PR потрібно працювати на компанію в Манітобі
-
Мамі прийшло запрошення надати паспорт сьогодні,19.04., а сам лист датований 08.04. Вказано що протягом місяця надіслати паспорт, але мені допоки нічого не прийшло(((( що робити -не зрозуміло нажаль(((
-
+1 (613) 321-4243 номер телефона горячей линии по программе CUAET Можно звонить и задавать вопросы
-
А ще були свята то тим більше ніхто нічо»Придумали програму але не докінця Нажаль
-
а куди хоча б писати? На сайті VFS global знайти email? Я просто біометрію в посольстві тому думаю, куди писати.
-
Так відповіді 0
-
Хтось намагався написати лист чи подзвонити (Варшава)?
-
30.03здали біометрію маєм Ворк одобрений біометрію одобрену і удачі всьо решта чекайте скільки чекати ніхто не знає.А ще судя по тому що подати на візу паспорт люди чекають по два тижні думаю до літа всі полетимо «»»Вибачте Накипіло»
-
Жду вже 20 днів
-
а ні, 22 дня. Вже втратила відлік часу...😄
-
21 день