Українська Канада
-
Мій чоловік не служив, і не мне вказували на це, все одно прийшов цей запит
-
Питання. Чи можу я проходити співбесіду в канадській компаній, якщо ще очікую візу (work permit вже є)? Чи канадські компанії хочуть, щоб кандидат вже був фізично в Канаді з Work permit та SIN на руках і тільки тоді ведуть будь яку розмову?
-
у кого є посилання на кризисну форму?
-
На сайті vfsglobal шукайте ваш візовий і номер телефону підтримки клієнтів. Також пишіть на їхню електронку. Ми чекаємо вже 15тий день:( В суботу вислали лист. Вчора дзвонили до них. Сказали, сформують запит. Чекати 3-5 днів на відповідь. Також ЖОДНОЇ інформації від них (Мадрид) не отримували шодо наших паспортів.:( Цікаво, як би вони себе почували в чужій країні без жодних документів...????
-
День добрый. Мысли вслух...Наша семья уже находится на финальной стадии получения заветной мультивизы в Канаду. Вопросы заполнения анкет, прохождения биометрии и "как бы отдать паспорт лично в руки в посольстве😊 ?" нас уже мало волнует. Следующем насущным вопросом стаёт вопрос жилья и работы. По жилью, более менее, понятно. А вот по поводу работы большой ❓Есть ли волонтёры ,которые могут помочь с составлением правильного резюме для канадских работодателей? Есть ли какие то "бюро по трудоустройству" которые помогают с подбором вакансий? Как называются канадские сайты для поиска работы я знаю. Но заходя туда начинаю теряться как в дремучем лесу🙃
-
Подскажите может кто-то может помочь , составили резюме хотелось бы узнать мнение профессионала подходит ли оно и правильно ли составили Спасибо
-
Подивітся тут в группі багато людей викладували ці електонні візи там вказані ці країни.
-
Куди можна дзвонити чи писати, якщо довго вже немає рішення?
-
я не заповнював, до мене посольство само написало, що відправить DHLом
-
Зрозумів. Дякую!!! Удачі Вам і Вашим близьким!
-
Кажуть краще баз неї. Купили прямий рейс