Українська Канада
-
Доброго дня! Поділіться, будь-ласка, досвідом чи інформацією: зараз виїзжаємо з України до Болгарії, перенесла здачу біометрії в Бухарест (Румунія). Після здачі біометрії можна буде відправити паспорти (мій +дитина) на вклейку візи з Болгаріі? Чи потрібно буде їхати у візовий центр Румунії з паспортами? Можливо є курєрські служби між країнами, якими можна все переслати?
-
Для біженців з України, які зараз у країнах ЄС намагаються податись на візу до Канади. Приклад перекладу національного паспорта громадянина України та свідоцтва про народження дитини. Якщо не маєте доступу до професійних перекладачів у Польщі, Словаччині, попросіть ваших знайомих, які знають англійську, перекласти документи. Увага! Це не є переклад від професійного перекладача. Я переклав для своїх друзів, які в Польщі заповнюють онлайн-аплікації через телефони 🙁 Увага! Це приклади перекладу з вигаданими даними, а не реальними людьми! Паспорт: docs.google.com/document/d/1FMMyn9-0-9fgHrV8Y8VKKCldpzLRK4FE/edit?usp=sharing&ouid=102276318090070491808&rtpof=true&sd=true Свідоцтво: docs.google.com/document/d/1fBQn_hWD-58x6WG82W_0Ao-v5LP4xP7r/edit?usp=sharing&ouid=102276318090070491808&rtpof=true&sd=true Посольство прийняло такі переклади.
-
Ось цей листок,заповнюєте.
-
У мене таке було, але її була підтвердила з листа зі скриньки відразу після реєстрації
-
Так додавайте дозвіл,він є тут в групі підписуйте своїм підписом і свідком і додавайте скан свого паспорту де є підпис.
-
На дитину ви зпповнюєте як за дитину всі її дані,тільки де підпис ставите свій чи жінки і прописуєте мазе👱♀️,фазе👨🦳 і ФІП✍
-
Всем добрый вечер! Подскажите пожалуйста те кто выбирался с Херсона, как оттуда можно выбраться сейчас? Спасибо!
-
Супер! Дякую дуже
-
А они без отца летят или вы втроём подавали аппликацию?