Українська Канада
-
Добре
-
Добрий день! Я зверталася до DocService Canada Tel: 647.875.1474 E: [email protected] I W: www.docsbase.ca Дуже швидко і сертифікований переклад
-
Добре, спробуємо) дякую
-
Ми подали, але її не заапрувили🥺 просять загран
-
Вітаю. Шукала в повідомленнях інформацію про викладання в Канаді. Знайшла, що треба ліцензію. Це обов'язкова умова,? якщо я наприклад, кандидат філологічних наук, в дипломах магістра й бакалавра зазначено "викладач". Тобто без отримання ліцензії в Канаді не можна викладати ні в університеті, ні у школі? Дуже дякую, якщо хтось пояснить. (цікавить насамперед Ванкувер).
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, може в когось була також ситуація. У дітей нема загран паспорту. Заявка зі свідотством про народження не проходить, просять саме загран. Чи оформляли ви в українському посольстві? Як це робиться, скільки чекати, та скільки коштує?
-
Усі сторінки з відмітками. Ми докладали власний переклад (не з бюро).
-
Вакцинація від ковіда обов'язково?
-
Так, але ми продовжимо дію старого паспорту або зробимо новий в Канаді. Нам доведеться виїхати коли закінчиться дія старого поспорту ? Чи можна залишитись 3 роки? Тому і питаю які дати на самій візі
-
Напишіть будь ласка можливо хтось замовляв доставку кур’єром після того як відправив паспорта на вклейку? Якщо так напишіть як буд ласочка!!! Або де дивитись інфу
-
Термін візи діє до кінця дії паспорта
-
Будь-ласка, хто перетинав нещодавно кордон з Польщею, чи можна попасти по простому закордонному паспорту не біометричному, буду вдячна за інформацію