Українська Канада
-
На самом деле, всю эту информацию легко найти в видео от иммигрантов. Например, про налоги: www.youtube.com/watch?v=4l6GMBD07bk (спойлер - в каждой провинции свои условия). Пенсионная программа общая для всех провинций кроме Квебека (насколько я понял). Судя по всему, пенсия не особо высокая. Особенно если вы не прожили в Канаде всю жизнь. Про пенсии: www.youtube.com/watch?v=PlL7Ix0NvCA
-
Вітаю, підкажіть скажіть, будь ласка Дитина 12р має вже бути вакцинованою? Або дотримуватись 14 днів карантину по приїзду,?
-
Пробувала в різні часи... а ви пробували в інші країни?
-
Дякую. Маю змогу змінити свої українські права на польські. Чи це якось вплине?
-
В мене так само... вже декілька днів... міняла VPN і браузер...не допомагає... хочу зареєструватися в Варшаву
-
Пытаюсь
-
Та думаю ніхто нічого не може стверджувати :) взагалі пароль цей не дуже хочу отримувати (і тим більш ув‘язнення на 2 тижні), краще нормальні візи вже
-
Зрозуміло, дякую за подробиці!
-
Можна більш розвернуто, будь ласка? Humanitarian parole здається працює, але на кордоні з Мексикою
-
Доброго дня,підкажіть,будь ласка,як дізнатись,що звернення через кризову форму опрацьоване?
-
Мабуть тому, що в Торонто - найбільша українська діаспора 💛💙 А ще тому, що для проживання в Квебеку необхідно володіти французькою мовою...
-
Вибачте, що знову всіх турбую 😂 Але мати просто не пам‘ятає дату розірвання шлюбу, то було майже 30 років тому, чоловік помер вже давно, паперів не має з собою. Чи принципово вірно вказати дату?