Українська Канада
-
Ми з дівчиною відправили 30 березня, ще немає трек номеру
-
Кто сколько дней ждал после отправки паспорта в визовый центр и получил сообщение про трек номер паспорта?
-
А вы забирали у vac чи у посольстві?
-
дякую!
-
Давно вже відмінили
-
Так, як ви записувались на біометрію, на тому ж сайті в формі вибрати Passport submission. Раджу заходити вночі, бо я вночі бачила що там весь квітень зелений, так і записалась
-
по записи?
-
Люди, поділіться досвідом, як заповнювати Consent form. Чи потрібно на себе заповнювати третю сторінку, якщо буду забирати самостійно. Чи потрібно заповнювати четверту сторінку? Як заповнювати на дитину. Які сторінки заповнювати, і які дані вносити? Дякую
-
Я пробовала в разные, и тоже самое
-
Своїми руцями принести
-
добрый день подскажите, какой способ отправки паспорта в визовый центр выбрать? (Варшава) чтоб будет быстрее всего и надёжнее?
-
З правами ЄС, можливо, курси не треба будуть. Але це не точно. Треба уточнювати. Ось наприклад умови для провінції Онтаріо, які права вони можуть обміняти. Якщо щось інше крім цих, що вказані, процедура однакова. Курси - здача екзамену. You can exchange an out-of-province licence for an Ontario licence, if you are re-locating from: any Canadian province or territory Canadian Armed Forces U.S. States Australia, Austria, Belgium, France, Germany, Great Britain, the Isle of Man, Japan, South Korea, New Zealand, Northern Ireland, Republic of Ireland, Switzerland, Taiwan