Українська Канада
-
Дякую!
-
То яка ваша відповідь?) через ск?
-
ми отримали один з двох, я ще тут :) та й ця спільнота не з цією метою створювалася, тобто не під CUAET
-
Ось правила обміну для провінції Онатріо, такі самі і для Манітоби, треба буде здавати теорію - отримати навчальні права, можливо за рахунок ваших прав вам дадуть шанс одразу здати на повноцінні права екзамен. Польща до переліку країн не входить де можна просто обміняти права і не здавати тест: You can exchange an out-of-province licence for an Ontario licence, if you are re-locating from: any Canadian province or territory Canadian Armed Forces U.S. States Australia, Austria, Belgium, France, Germany, Great Britain, the Isle of Man, Japan, South Korea, New Zealand, Northern Ireland, Republic of Ireland, Switzerland, Taiwan
-
Я так не думаю, треба ж поділитися досвідом з іншими :)
-
Адміни, можливо у Вас є якась статистика по виданим візами? Бачила декілька повідомлень, що візу ставлять на строк, менший ніж дійсний паспорт (наприклад, рік чи два). Не розумію чому так... Адже на сайті пишуть "на 10 років або на строк дії паспорта" 🤷♀️
-
Від 7 до 14 днів. Так, у живій черзі.
-
Польські права.
-
Напевно тут вже не сидять в чатв ті що отримали паспорти)))
-
Скажіть будь ласка після відправки кур’єром паспорта скільки хто чекав повідомлення щоб прийти забрати? І якщо хтось отримав повідомлення то просто йти та займати чергу живу (вже без запису) дякую
-
Загляни в инфу о себе, там як раз незрозумілою мовою написано.
-
Тупо высер сплошной и 0 по делу слов 🤦🏼♀️🤦🏼♀️