Українська Канада
-
Я собі і мамі і знайомій вклеюю десь на 38-39 день. Все добре
-
Нет
-
Вітаю. Я в Словаччині маю статус dočasne útočisko (odídenec). Коли заповнювала документи на візу, вказала все чітко з якого я момента в Словаччині і вибрала візитер. Ми ж не маємо виду на жительство. Ми є тимчасово переміщені із-за війни громадяни України. Проблем з цим не було. Запросили на біометрію, тепер збираємось на вклейку візи
-
-
Привіт, шукаю сусідку!) Для пошуку та зняття житла разом з 01.01.2023 у Торонто. Якщо ти також любиш надавати житлу домашній затишок. Готова разом вкладатися та будувати наш побут. Твій бюджет десь 1000-1500. Хочеш жити ближче до центра, щоб залишатися в ритмі Торонто? То напиши мені) Мене звуть Анастасія, 26 років , сповнена позитиву та енергії, але іноді можу посумувати під музику, люблю поспілкуватися, а також готувати. Для мене дуже важливий затишок в дома. P.S. Додаю картинку з Pinterest як бачу наше житло. Як тобі? Подобається? Нууу все тепер точно пиши в особисті й давай знайомитись) Всім гарного дня та настрою)
-
Моя мама знімає кімнату в тому ж домі, тому бажано, щоб це була жінка її віку. Ніякої дискримінації.
-
Здається приватна кімната для жінки 40-55 років у районі Leslie Street & Major Mackenzie Dr, Richmond Hill, Ontario. Ціна $750. Умови дуже хороші, кімната чиста, власниця дружелюбна. За деталями звертайтесь у приватні повідомлення.
-
Ні , ми зараз у Австрії
-
Якщо ви в Канаді і у вас на руках є Work/Study перміт і ви не збираєтесь виїжджати за кордон Канади, то вам легально не потрібна віза, ви перебуваєте в Канаді на основі перміту. Якщо ж вам потрібна віза, щоб виїхати і заїхати, то подавайтесь як всі. З середини Канади візу вклеюють швидше.
-
Дякую❤️